Металопластикові вікна та двері

Сертифікат компанії

Акція! Знижка при замовленні з сайту 25%
i.jpg
Погода в Радехове

Догляд за вікнами ПВХ

Дуже важливою гідністю, що відрізняє пластикові вікна ПВХ, є той факт, що за ними легко залицятися для підтримки їх в "робочому стані". Вікна ПВХ практично не потребують косметичного ремонту і якого-небудь спеціального обслуговування, але звичайно ж існують деякі правила, дотримання яких дозволяє продовжити термін служби ваших вікон.
Раз на рік необхідно проводити наступні профілактичні роботи:
всі рухомі деталі фурнітури вікна ПВХ необхідно змащувати маслом;
слід перевіряти ущільнюючі прокладки вікна ПВХ на предмет їх пошкодження, звертаючи увагу і на ущільнення скління. (пошкоджені прокладки необхідно замінювати);
слід також перевіряти отвори водовідводу вікна ПВХ (дренажні отвори) і при необхідності їх прочищати;
потрібно оглядати зовнішню поверхню пластікоивх вікон і при необхідності її очищати.

Очищення віконних профілів з ПВХ

Віконні профілі з ПВХ дуже легко миються, завдяки гладкій поверхні. Для миття можуть використовуватися звичайні миючі засоби і тепла вода. Не можна використовувати порошкові і шліфуючі чистячі засоби, оскільки із-за них поверхня пластикового вікна стане шорсткою.

Забруднення, отримані під час виготовлення вікна ПВХ, наприклад, мастило від приладу або маркіровка (кульковою ручкою, олівцем), також можна легко видалити за допомогою наявних в продажі миючих засобів і води. Забороняється вживання бензину і нітросоставов. Якщо виникають які-небудь інші специфічні проблеми, пов'язані з очищенням пластикових вікон слід звертатися за консультацією у фірму що поставляє даний профіль.

Для догляду за вікнами ПВХ наша компанія рекомендує використовувати фірмовий набір по відходу : НТ TROPLAST AG. У який входять всі необхідні компоненти. Набір завжди можна придбати в центральному офісі компанії або отримати в дарунок вперіод свят або проведення спеціальних акцій.

 
< Попередня   Наступна >
Створення сайту веб-студія "Sanao"