Металопластикові вікна та двері

Сертифікат компанії

Акція! Знижка при замовленні з сайту 25%
i.jpg
Погода в Радехове

Виробництво склопакетів

Добре жити в селі! Тиша, чисте повітря. Проте краса української глибинки спокушає далеко не всіх. Тиша і чистота - це, звичайно ж, безперечний плюс, але навіщо міняти життя настільки кардинально? Тим більше що аналогічні умови можна створити у власній квартирі або будинку живучи і в місті. Як? Відповідь проста - спершу треба замінити всі стекла на вікнах склопакетами. Вони володіють шумоїзолірующимі, теплоїзолірующимі властивостями і зроблені настільки герметично, що не пропускають пилу.

Склопакет є два або більш герметично сполучених між собою за допомогою дистанційної рамки скла, а також внутрішнього і зовнішнього герметиків, завдяки яким утворюється замкнута плоскість, яку, у свою чергу, заповнюють осушеним повітрям або інертними газами.

 

Виготовлення склопакета відбувається в дві стадії. Перша стадія включає нанесеніє внутрішнього герметика. Після нанесення бутилового герметика на дистанційну рамку, її (рамку) заповнюють спеціальним осушувачем. Завдяки цьому відбувається обезводнення повітря усередині склопакета і тим самим усувається можливість випадання конденсату. Після цього рамки з герметиком поміщають між стекол, і вся ця конструкція склеюється. У другій стадії відбувається нанесення зовнішнього герметика.

 

Технологічні огріхи у виробництві склопакетів здатні відмітити і непрофесіонали. Це: дрібні ськоли і тріщини по краях скла, поява конденсату в міжскляному просторі, - все це веде до зниження якості склопакета, а значить і до втрати його основних характеристик.

 

Для виробництва якісних склопакетів використовують скло з маркіровкою М1 (все скло залежно від його призначення і фізіооптічеських характеристик ділиться на марки від М1 до М8).

 

Розрізняють однокамерні і двокамерні склопакети. Відмінності, як можна здогадатися з названія, криються в кількості камер, а значить і стекол. Однокамерний склопакет складається з двох стекол і однієї камери між ними. Товщина стандартного однокамерного склопакета складає 24 мм, товщина стекол може дорівнювати 3, 4 або 6 мм. Такий склопакет здатний знижувати рівень зовнішнього шуму приблизно на 34 Дб. Проте його рекомендують застосовувати лише в адміністративних будівлях, або ж в тому випадку, якщо вікна виходять на засклений і утеплюючий балкон або лоджію, інакше, за наших кліматичних умов, великий шанс просто замерзнути. Можна використовувати однокамерний склопакет з К-стеклом. В цьому випадку теплосберегающие характеристики склопакета сильно виростуть і будуть навіть вище, ніж біля простого двокамерного склопакета.

 

Двокамерний пакет складається з трьох стекол і, відповідно, двох камер. Стандартний двокамерний пакет - це 24 мм і 30 мм. Такий склопакет знижує рівень шуму на 38 - 40 Дб. До того ж в двокамерних склопакетах зазвичай іспользуется нізкоеміссионноє стекло (К-стекло), яке, завдяки спеціальному покриттю, здатне не випускати теплову енергію з приміщення.

 

Так само існує варіант виготовлення трикамерного склопакета.

Існують варіанти спеціалізованих склопакетів, які володіють яким-небудь одним особливо яскраво вираженою якістю. Сюди входять енергозберігаючі склопакети, ударостійкі, сонцезахисні, звукоїзолірующие, і безпечні склопакети з використанням триплексу.

 

Ціна на склопакет складатиметься з наступних параметрів: вид використовуваного скла (енергозберігаюче скло, загартоване скло, триплекс або рефлекторне скло) і його товщина, а так само геометрія склопакета і індивідуальні розміри замовника. У будь-якому випадку, чим вище ціна, тим краще якість, але, все ж, набуваючи склопакетів, питайте у продавця, за що ви платите.

 

 
< Попередня   Наступна >
Створення сайту веб-студія "Sanao"