Металопластикові вікна та двері

Сертифікат компанії

Акція! Знижка при замовленні з сайту 25%
i.jpg
Погода в Радехове
вікнаАсортимент продукції VIK-2 представлений 4- і 5-камерними профільними системами, які розроблені з урахуванням кліматичних умов України. Найсучасніші технічні розробки були використані для забезпечення протистояння крижаному морозу і спеці. Системи Вікон і Дверей VIK-2 допоможуть Вам контролювати клімат усередині Вашого будинку найбільш розумно і не марнотратно. Больш того, VIK-2 ПВХ вікна і двері допоможуть заощадити до 40% енергії.

Піклуючись про доступність віконних і дверних виробів, компанія працює з дистриб'юторами з різних частин нашої країни, які повністю задовольняють потреби наших клієнтів і приносять в будинок комфортне життя, яке  Ви прагнете.

Красиві вікна і двері для Вашого персонального комфорту. Наша профільна система і елегантна, і довговічна.

Сконструйовані з високоякісного ПВХ з використанням вмонтованого сірого ущільнювача, наші вікна стійкі до деформації і стирання, протистоять проникнення холоду і шуму, зберігаючи тепло взимку, чим забезпечують Вам персональний комфорт круглий рік.

VIK-2 вікна і двері поліпшать вигляд Вашого будинку як зовні, так і всередині. Виготовлені для безпеки і благополуччя, вони ідеально відображають Ваш власний стиль і персональні переваги.

Якщо Ви хочете поліпшити Ваше житло і значно заощадити на вартості поліпшення житла і заощадженні енергії, з вікнами і дверима VIK-2, Ви  не помилилися: вони зроблені з думкою про Вас і для Вашого комфорту на довгі роки.

Дійте! Подаруйте своїй сім'ї безпеку, домашній комфорт та гармонію, які вони заслуговують.
Захист від вітру і дощу для здорового клімату будинку

Бездоганна комбінація форми і функціональності додає системам Вікон і Дверей VIK-2 сучасну привабливість і ефективну ізоляцію від кліматичних коливань.

Зовнішня частина профілю додає чистоту і завершеність дизайну, а гладка поверхня дозволяє дощовій воді легко стікати. Вмонтований на заводі ущільнювач забезпечує легку і позбавлену труднощів експлуатацію, а також надійну ізоляцію на довгі роки. VIK-2 пропонує естетичне рішення, яке надасть Вам комфорт за будь-яких умов.

Вікна, виготовлені з наших профілів, забезпечують надійний  захист від вітру і дозволяють використовувати одинарні, подвійні і потрійні склопакети  24- 32 мм. Системи Вікон і Дверей VIK-2 мають унікальний декоративний дизайн, який дивує своїм естетичним рішенням в будь-якому аспекті архітектурного проекту.

Дивовижні кольори і чарівна, непідвладна часу елегантність

Якість є визначальним принципом у всьому, що ми робимо. Поєднання дизайну і кольорів встановлює стандарти виду наших вікон і дверей як зовні, так і всередині. Їх вишуканий дизайн додає Вашому житлу відкритий і просторий вигляд як естетично, так і функціонально. Адже ніщо не підкреслює Вашу особу краще, ніж вид Вашого будинку, а VIK-2 вікна і двері удосконалюють досвід, який ми називаємо комфортним життям.

Наш спектр кольорів допомагає додати акцент Вашому житлу: приглушені світло і м'якість,  не заважають функціональності виробів, враховуючи і бюджетні міркування. Будьте впевненими, що обрані Вами кольори ніколи не втратять своєї привабливості, оскільки   вони не піддаються дії сонячного проміння, вітру, дощу, холоду і температурних коливань. Удивительные цвета и чарующая, неподвластная времени элегантность

Кольори дійсно просто дивовижні! Cучасний дизайн і безпека Вашої сім'ї

Вікна і двері є такими ж привабливими, як і профільні системи, з яких вони зроблені. От чому ми конструюємо наші профільні системи, використовуючи найсучасніші ПВХ технології, і дотримуємо вимогливі європейські норми контролю якості. Ми виробляємо профілі, які відповідають багатьом функціональним потребам, очікуваним від вікон і дверей у Вашому будинку, включаючи ламінацію, яка пропонує багато альтернативних рішень для тих, хто віддає перевагу різним стилям.  

Одним з найбільших секретів комфортного життя є світло. Світло є домінантою в дизайні і значно покращує комфорт Вашого житлового простору. Таким чином, ми створили наші профілі так, щоб у Ваш будинок потрапляло більше світла крізь готові вікна. Штульпова система передає відчуття безкрайньої відвертості від профільної системи VIK-2.

Створюючи спокійну елегантність для Вашого будинку

Істотну роль в зовнішньому вигляді Вашого будинку виконують вікна і двері. Не тільки їх функціональні якості є важливими для конструкції і дизайну Вашого будинку, але вони також додають безтурботну елегантність зовнішньому вигляду і вносять особливу красу внутрішньому декору Вашого житла.

Вікно – це частина інтер'єру, яку ми особливо ретельно обираємо, адже вони повинні служити довго, додаючи будинку красу, затишок і тепло. Всі стадії розробки, виробництва, і монтажу віконних систем проходять ретельний контроль з метою забезпечення тривалого користування продуктом. Ми хочемо поділитися рекомендаціями по експлуатації і відходу вікон і дверей.

Дякуємо Вам за вибір віконної системи VIK-2 !
 
Створення сайту веб-студія "Sanao"