Металопластикові вікна та двері

Сертифікат компанії

Акція! Знижка при замовленні з сайту 25%
i.jpg
Погода в Радехове

Наші партнери

МІРОПЛАСТ
«МІРОПЛАСТ» - українська компанія, що була заснована у березні 2006 року з метою виробництва якісних профільних систем вікон та дверей ПВХ за доступними цінами. Впродовж 6 місяців на 12000 м² ми побудували та обладнали завод, що відповідає українським та міжнародним стандартам, склад із сучасними логістичними ресурсами та прилягаючі площі головного офісу. Ми створили повну інфраструктуру бізнесу, щоб відповідати визнаним в Європі критеріям виробництва і навіть перевершувати жорсткі українські норми, встановлені для регулювання виробництва ПВХ профілів. Сьогодні кінцева продукція є доступною кінцевому споживачу у кожному куточку України і ми активно розвиваємо експортні продажі.
 
ЄВРОГЛАС
Представництво Glastroesch у м. Львів займається виготовленням склопакетів SILVERSTAR:
  • енергозберігаючі склопакети ENplus;
  • мультифункціональні склопакети SELEKT;
  • сонцезахисні склопакети SUNSTOP;
  • стандартні склопакети.
Сайт: https://www.glastroesch.ua
АКСОР
AXOR INDUSTRY – це міжнародна компанія, що динамічно розвивається та має власні виробничі потужності, які забезпечують повний цикл виробництва віконно-дверної фурнітури. Розташований в м. Дніпропетровську сучасний завод, оснащений передовим високотехнологічним обладнанням та багаторівневою системою контролю якості, яка охоплює кожен етап виробництва.
AXOR INDUSTRY є системним партнером і пропонує клієнтам не тільки високоякісну продукцію, але й розширене сервісне обслуговування. Враховуючи специфіку і напрямок діяльності клієнтів, забезпечує кожному з них експертну сервісну підтримку і допомогу у прийнятті оптимальних рішень для підвищення ефективності бізнес-процесів.
 
Гретч-Юнітас Україна Група фірм Gretsch-Unitas об'єднує понад 50 виробничих та торговельних фірм в 35 країнах. З міжнародно-визнаними марками GU (фурнітура для будівництва), BKS (ключі, центральні системи замикання) та FERCO (фурнітура для будівництва) вона пропонує "перевагу з системою".
Загалом група виробляє та продає приблизно 30 000 виробів техніки для вікон та дверей, автоматичних вхідних систем а також систем керування устаткуванням будинків, які без проблем можна комбінувати між собою. З приблизно 3 700 працівниками та більш як 100-сторічними традиціями група GU-Gruppe розробляє не лише окремі продукти, а й індивідуальні системні рішення для великих проектів. Разом з архітекторами, планувальниками та виготовлювачами систем профілів створюються рішення з гармонією сучасної архітектури
та інноваційної техніки.
 
MACO Україна MACO є виробником віконної і дверної фурнітури з головним офісом, розташованим у м. Зальцбурзі, Австрія. Всього в компанії налічується близько 2 300 співробітників (липень 2014). Загальна виробнича площа понад 130 000 м². Компанія має мережу збутових партнерів по всьому світу.
Підприємство було засноване в 1947 році Лоренцем Майєром в Альтермаркт. У 1952 році відбувається переїзд підприємства з Альтенмаркт в Зальцбург. У 1971 році після раптової смерті Лоренца Майера управління фірмою переходить його синові, дипломованому інженеру Ернсту Майеру. У 1972-1992 рр. відбувається зростання підприємства в кілька етапів, виробничі площі збільшуються до 25 400 м² і кількість співробітників - до 590. У 1995 році був відкритий завод в Трібене, в 2007 році була закінчена остання черга будівництва.
 
Створення сайту веб-студія "Sanao"