Металопластикові вікна та двері

Сертифікат компанії

Акція! Знижка при замовленні з сайту 25%
i.jpg
Погода в Радехове

Особливості конструкцій пластикових вікон

Далеко не останньою з функцій, які виконують пластикові вікна в будинках це захист від проникнення не званних гостей. Для безпечних пластикових вікон основним правилом є замкнутість ланцюжка протівовзломних заходів. Це означає, що всі складові частини конструкції пластикового вікна повинні відповідати один одному. Нерезонно, наприклад, поставити стекла, що захищають від автомата Калашникова, але при цьому не поклопочеться про міцність рамної конструкції або про кріплення вікна в стіні.
Детальніше...
 

Догляд за вікнами ПВХ

Дуже важливою гідністю, що відрізняє пластикові вікна ПВХ, є той факт, що за ними легко залицятися для підтримки їх в "робочому стані". Вікна ПВХ практично не потребують косметичного ремонту і якого-небудь спеціального обслуговування, але звичайно ж існують деякі правила, дотримання яких дозволяє продовжити термін служби ваших вікон.
Детальніше...
 

Виробництво склопакетів

Добре жити в селі! Тиша, чисте повітря. Проте краса української глибинки спокушає далеко не всіх. Тиша і чистота - це, звичайно ж, безперечний плюс, але навіщо міняти життя настільки кардинально? Тим більше що аналогічні умови можна створити у власній квартирі або будинку живучи і в місті. Як? Відповідь проста - спершу треба замінити всі стекла на вікнах склопакетами. Вони володіють шумоїзолірующимі, теплоїзолірующимі властивостями і зроблені настільки герметично, що не пропускають пилу.
Детальніше...
 

Виготовлення металопластикових вікон

Сучасний будинок, будь то міська квартира, або ж заміські апартаменти, неможливо уявити без якісних вікон. Вже більш ніж 50 років кращі європейські інженери працюють над вдосконаленням такої, здавалося б, простої і звичайної даталі інтер'єра, як вікно. Насправді, виготовлення металопластикових вікон - технічно складний процес. Це стосується не лише трудомісткості їх виготовлення, але і їхніх конструктивних особливостей.
Детальніше...
 

Історія пластикових вікон

Полівінілхлорид, скорочено ПВХ, був отриманий німецьким хіміком Регнальдом в 1835 році, і таким чином є одним з найбільш древніх полімерних матеріалів. Але пошук шляхів промислового отримання зачався лише в 1912 році, опісля майже сто років після його відкриття. Вперше великі об'єми ПВХ були випущені в 1931 році концерном BASF.
Детальніше...
 
Створення сайту веб-студія "Sanao"